fbpx

Kenyérklub

Több idő a családnak!

Sokan nem szeretünk vásárolni, esetleg nincs rá időnk. Néha, mire munka után beérünk a boltba, a kenyér már elfogyott, de azért minden apróságra feleslegesen elköltünk 5-6000 forintot. Ilyen problémák miatt találtuk ki a kenyérwebshop ötletét. Viszont utána felmerült egy újabb kérdés. A fogyasztó hogyan kapja meg a kenyeret? Erre a posta lett a megoldás, és a tesztek alapján másnapra meg is érkezik a rozskenyér a megadott címre. Így elég, ha van otthon valami kenegetős, és hazafelé a kötelező vásárlási kör már ki is hagyható. Több idő jut a családra, pihenésre. 😉 

Alakítsunk Kenyérklubokat!

Még boros korszakomból megfigyeltem azt a vevői szokást, hogy az egy helyen dolgozók vagy egy baráti társaságba tartozók szerettek összeállítani egy nagyobb, közös rendelést, akár kivárva a többieket, hogy ezzel is spóroljanak mind a posta-, mind a csomagolási költségen. Mondhatjuk, kis klubokat alkottak. Innen jött a „Kenyérklub” elnevezés. A Kenyérklub egységét viszont a posta legnagyobb doboza határozta meg, így 4 darab 2 kilogrammos dasBrotHu rozskenyér kerül 1 csomagba.

Közös élmények!

A Kenyérklub másik előnye, hogy a kétkilós kenyeret el is tudják osztani egymás között az egyes klubok tagjai. Megbeszélhetik egymással, mivel ették a kenyeret. Sőt, velünk is meg lehet osztani, akár a honlapon, akár a Facebookon, milyen étel megy leginkább a dasBrotHu rozskenyérhez. Mert a jó kenyérnek íze van, és mint a jó bor, nem párosítható minden ételhez. Én simán vajjal szeretem legjobban, de szépen kihozza a szalámi és a kolbász karaktereit is. Feri – egyedi ízvilága miatt – bundáskenyérként rajong érte.