Gyakran ismételt kérdések

Mit jelent a háromlépcsős kovász?

A kovászmagból a kovász három fázisban 32-36 óra alatt éri el azt az érettséget, hogy készen álljon a tészta dagasztására.

Mitől van egyedi íze a termékeknek?

Minden kovászból készült kenyérnek/terméknek megvan az egyedi íze. Minél idősebb a kovászmag, annál intenzívebben.

Hogyan kell helyesen tárolni a pékárut?

Mi vászonba csavarjuk a felvágott kenyeret, kalácsot, vagy egyszerűen a papírzacskóban hagyjuk.

Miért kell előre fizetni?

Mert mindig csak annyit sütünk, amennyire rendelés van. Nincs pékboltunk, ahol a felesleget, a lemondott termékeket el tudnánk adni.

Mi a fizetés menete?

A rendelés leadása után díjbekérőt küld ki a rendszer, utána kell a kenyér árát kiegyenlíteni. A kenyér feladása után kerül kiküldésre a végleges számla.

Készpénzben is lehet fizetni?

A webshopban rendelt kenyér esetén csak átutalással és hamarosan bankkártyával is lehet fizetni. Sajnos a készpénzre (utánvét stb.) nincs lehetőség.

Miért nem kapom meg 1-2 napon belül a rendelést?

Minden héten egyszer sütünk. Ez általában a csütörtöki nap, de ettől néhányszor évente eltérhetünk az ünnepnapok miatt (a weblapon mindig jelezzük a változtatást).

Csak rendelésre sütünk és a hosszú kovászérés miatt a kedd délig leadott rendeléseket tudjuk pénteki kiszállítással garantálni (egyes átvevőpontokon már csütörtök délután). Az ez után leadott rendeléseket már csak a következő héten tudjuk teljesíteni.